Преди повече от четвърт век процесът SEDM беше създаден като механизъм и

...
Преди повече от четвърт век процесът SEDM беше създаден като механизъм и
Коментари Харесай

Военният министър ни стресна! С тези тежки думи

Преди повече от четвърт век процесът SEDM беше основан като механизъм и един от най-важните конгреси за районно сътрудничество и повишение на сигурността и стабилността в Югоизточна Европа. През миналия интервал той изигра забележителна роля в процеса на укрепването на добросъседските връзки, за евроатлантическата интеграция на страните от района и значително способства за подобряването на военните качества на нашите въоръжени сили за справяне със заканите пред сигурността на XXI век.

Това сподели служебният министър на защитата Димитър Стоянов в началото на годишната среща на министрите на защитата във формат SEDM (Процес на срещи на министрите на защитата от Югоизточна Европа), която се организира в София.
-->
Той означи, че тази година, за жалост, срещата ще премине под знака на предизвикващите паники и разстройства събития, разрастващи се на територията на Украйна. " Оценяваме това като най-голямата опасност за мира и световната сигурност след края на Втората международна война ", посочи Стоянов.

" Бих желал да изразя взаимност и почит към смелостта, твърдостта и героизма на украинския народ и украинските въоръжени сили в битката им за отстояване на териториалната целокупност и суверенитета на Украйна ", сподели още военният министър.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР